Bingo online

Efter att onlinebingon lanserades för några år sedan så har intresset för bingo på nätet ökat lavinartat. Det finns numera mängder av bingorum på nätet, både svenska och utländska och de erbjuder massor av spännande bingovarianter. Inte nog med det, man kan också ha chans på stora vinster, enorma jackpots och det finns också möjlighet att spela gratis med bingo bonus. Det är enkelt att komma igång och spela. Såhär gör du:

1.
Det första du måste göra för att kunna spela bingo online är att registrera dig som ny spelare på ett bingorum. Att välja bingorum är inte det enklaste, men utgå från att sidan ska vara användarvänlig, ha ett stort utbud av spel, höga vinster och bonusar samt kännas trygg och säker att spela på.

2. Som ny spelare kommer du att få en välkomstbonus med vilken du kan spela bingo gratis. Det är en liten pengasumma som sätts direkt in på ditt spelkonto när du registrerar dig.

3. Du kan prova dig fram hos olika bingorum genom att utnyttja bonusen på flera bingohallar online.

4. När du har hittat det bingorum du trivs bäst med är det dags att göra din första insättning och även då brukar man få en insättningsbonus.

5. Spela bingo, ha kul och håll tummarna för att just du vinner. Tänk på att bingo är ett spel som beror på slumpen, så det är turen som avgör om du vinner eller inte.

Vad skiljer sig åt mellan onlinebingo och bingo i bingohall?

I onlinebingo saknas förstås bingoutroparen och istället är det datorn som slumpar fram numren. I vissa bingorum på nätet använder de sig av inspelade röster som ropar ut numren, för att få fram en känsla av att spela bingo live. Ofta är det kändisar som används som bingoutropare och man får välja just sin favoritutropare.

Att spela bingo på nätet går snabbare än att spela i bingohall. Det är inga onödiga pauser, inga kontrollanter behöver kolla de vinnande brickorna och så vidare. Om du väljer automatisk ikryssning av numren så går spelet ännu snabbare.

När du väl köpt dina bingobrickor på nätet så behöver du inte ens sitta vid datorn sedan. Om du vinner så kommer den eventuella vinsten direkt in på spelkontot.

Att spela onlinebingo är förstås mer flexibelt än bingo i bingohall. Det passar ypperligt för de som inte har någon bingohall i staden där de bor eller de som har småbarn eller liknande och därför har svårt att passa bingohallens öppettider.

Det finns ett större utbud av olika bingospel och varianter av bingo på nätet.